Connect with us

O primărie din județ construiește blocuri: 100 apartamente

Investiția va fi de 13,4 milioane lei, fără TVA

Proiecte publice

O primărie din județ construiește blocuri: 100 apartamente

Comuna Ciurea este prima autoritate din jurul Iașului care vrea să construiască locuințe sociale. Primăria a lansat două licitații care, însumate, înseamnă opt blocuri, fiecare cu câte 12 locuințe. Un complex de patru blocuri va fi în Hlincea, iar celălalt în Dumbrava. Investiția se ridică la peste 13 milioane lei, fără TVA.

Suprafața de teren pe care vor fi ridicate blocurile ajunge la peste 10.000 mp. Fiecare bloc va avea un regim cu subsol, parter și 2 etaje, iar aria desfășurată va ajunge la aproape 1.000 mp.

Blocurile vor avea fiecare câte 12 apartamente: 3 cu o cameră, 7 cu 2 camere și 2 cu 3 camere. Suprafațele utile ale apartamentelor vor fi cuprinse între 43 și 73 mp.  Termen de finalizare: 24 luni de la data începerii lucrărilor.

Comuna Ciurea nu dispune în prezent de locuințe sociale și are o populație de aproape 12.000 de locuitori.

„Dezvoltarea construcției de locuințe a conduce la revigorarea societăților comerciale având ca principal obiect de activitate proiectarea obiectivelor de investiții în domeniul locuințelor și execuția de lucrări de construcții. Dezvoltarea construcției de locuințe va atrage și îmbunătățirea activității tuturor societăților de construcții furnizoare de materii prime și materiale în domeniul construcțiilor”, se arată în studiul de fezabilitate.

Amplasarea complexului din Hlincea:

Cum va arăta complexul din Hlincea:

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Proiecte publice

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top