Connect with us

O universitate ieșeană va construi o grădiniță: a fost lansată licitația de lucrări

interiorul unei gradinite

Local

O universitate ieșeană va construi o grădiniță: a fost lansată licitația de lucrări

Universitatea pentru Științele Vieții (USV) Iași va construi o grădiniță în Copou, pe str. Dumbrava Roșie. Instituția de învățământ superior a lansat licitația de lucrări cu o valoare estimată a contractului de 7,5 milioane lei, fără TVA. Constructorii interesați pot depune oferte până pe 25 martie.

Amplasamentul are o suprafață de aproape 3.600 mp, se află în proprietate publică a statului și în administrarea USV Iași. Construcția va avea un regim cu demisol, parter, în condițiile unei amprente la sol de circa 650 mp.

amplasament gradinita universitate iasi
Amplasamentul investiției

„Demisolul integrează două săli de grupă, spații pentru personalul administrativ și educativ, precum birouri administrative, vestiare, grupuri sanitare, spații pentru activitiăți comune ale utilizatorilor, precum spațiul multifuncțional, sala de festivități și sala de workshopuri. De asemenea, au fost integrate spațiile tehnice și de depozitare. La parte au fost dispuse patru săli de grupă, vestiarul pentru copii cabinetul medical, oficiul și boxele pentru rufe curate și murdare”, se arată în caietul de sarcini aferent licitației.

În jurul grădiniței va fi amenajat un spațiu de verde (2.200 mp), care va cuprinde și locuri de joacă pentru 120 de preșcolari.

[P] Apartamente de vânzare și închiriat pe evo-imobiliare.ro

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Local

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top