Connect with us

Păcurari: Trei blocuri cu 10 etaje, în apropiere de Gară

Terenul este ocupat acum de construcții aflate în degradare

Investiții private

Păcurari: Trei blocuri cu 10 etaje, în apropiere de Gară

Șase persoane fizice vor să construiască un mic ansamblu de blocuri în zona Gării. Proiectul prevede construirea a trei blocuri, fiecare cu câte 10 etaje, iar amplasamentul se află în spatele hyrpermarket-ului Carrefour (fostul Billa). Potrivit Planului Urbanistic Zonal (PUZ), consultat de APIX, suprafața de teren la dispoziția investitorilor este de 3.407 mp. Amplasamentul se învecinează cu imobilul în care funcționează în prezent Secția II Poliție.

Dezvoltatorii sunt Emilian Dumitrescu, Bogdan Anton Iacobescu, Gheorghe Ștefănescu, Maria Ștefănescu, Elena Stănescu și Traian Bobescu. Pe suprafața care aparține acestora se află acum trei construcții cu regim mic de înălțime (parter) și care vor fi demolate.

Amplasamentul celor trei blocuri:

Pentru cele trei blocuri sunt prevăzute 182 de locuri de parcare, atât în subteran, cât și suprateran. Procentul de ocupare a terenului ajunge la 50%, iar înălțimea maximă a fost stabilită la 37 metri. De remarcat că, de obicei, Comisia de urbanism a municipalității aprobă 3 metri/etaj.

Proiectul se află în etapa de consultare publică.

Cum vor fi amplasate blocurile:

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Investiții private

To Top