Connect with us

Parcul industrial Holboca va fi proiectat de o firmă din Capitală

parc industrial holboca

Proiecte publice

Parcul industrial Holboca va fi proiectat de o firmă din Capitală

Consiliul Județean (CJ) Iași a primit o singură ofertă la licitația privind proiectarea parcului industrial Holboca la nivel de studiu de fezabilitate. Ofertantul este compania SMM Invest SRL, o firmă cu 20 de ani de experiență și o cifră de afaceri (în 2022) de peste 12 milioane lei.

Termenul pentru analiza tehnico-financiară a ofertei este 29 iulie. Dacă nu vor fi probleme cu documentația depusă de SMM Invest, CJ va avea cale liberă să semneze contractul, a cărui valoare este estimată la aproape 400.000 lei, fără TVA.

Parcul industrial (în plan depărtat) va fi amenajat lângă o bază sportivă care se află deja în construcție

Potrivit caietului de sarcini aferent licitației desfășurate de CJ Iași, serviciile, care au ca termen de execuție 6 luni, cuprind: întocmire temă de proiectare; întocmirea și depunerea documentațiile, studiilor pentru obținerea avizelor, acordurilor impuse conform certificatului de urbanism precum și a documentației specifice, studiilor etc. impuse de către avizatori în vederea emiterii de avize sau acorduri și, nu în ultimul rând, întocmirea studiului de fezabilitate.

simulare
Randare a parcului industrial

Conform Planului Urbanistic Zonal (PUZ), prezentat în premieră de APIX.ro anul trecut, suprafața ocupată de construcții din parc va fi despre 180.000 mp, în timp ce circulațiile, aleile și trotuarele vor ocupa aproape 45.000 mp. În același timp, spațiile libere sau plantate vor avea o suprafață de peste 75.000 mp.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Proiecte publice

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top