Connect with us

PMI a finalizat trei licitații: refacerea unui teren de sport, spații verzi între blocuri și reabilitarea Parcului Ciurchi

Proiecte publice

PMI a finalizat trei licitații: refacerea unui teren de sport, spații verzi între blocuri și reabilitarea Parcului Ciurchi

Primăria Iași a încheiat trei contracte: unul vizează lucrări, iar celelalte două întocmirea de studii de fezabilitate. În primul caz, este vorba despre modernizarea terenului sintetic de antrenament al Stadionului „Emil Alexandrescu”.

Licitația pentru contractarea lucrărilor de execuție a atras șase oferte și a fost câștigată de Top Sport Solutions SRL, pentru o sumă de aproape 900.000 lei. Lucrările vor dura circa 3 luni de la semnarea contractului. Lucrările de modernizare vor consta în decopertarea gazonului sintetic existent, montarea de gazon sintetic nou (cu granule de nisip și granule de cauciuc), precum și montarea a două seturi de porți de joc (cu plase) și a două bănci de rezerve (fiecare a câte 14 locuri).

Gazonul sintetic va fi realizat în conformitate cu normele Uniunii Europene, agreat de Federația Internațională de Fotbal și Uniunea Asociațiilor Europene de Fotbal (UEFA) ca alternativă a gazonului natural. Suprafața care va fi înlocuită cu gazon sintetic este de 6.135 metri pătrați, terenul de joc având lungimea de 91,10 metri și lățimea de 62,15 metri.

O altă licitație finalizată de Primărie vizează realizarea studiului de fezabilitate necesar realizării proiectului „Iașul de după blocuri este orașul nostru – etapa I”. Documentația va fi întocmită de VRLA – Vlad Rachieru Landscape & Architecture SRL, pentru o sumă de 69.000 lei. Termenul de predare este de 3 luni.

În ceea ce privește reabilitarea Parcului Ciurchi, contractul de proiectare a lucrărilor, la nivel de studiu de fezabilitate, a fost atribuit către firma Dezive & Info SRL Cluj-Napoca SRL, suma fiind de circa 100.000 lei. Suprafața totală de teren studiată este de 63.769 metri pătrați, din care spațiile verzi vor reprezenta 57.877 metri pătrați, locul de joacă – 1.060 metri pătrați, iar drumurile, trotuarele și aleile de acces – 4.130 metri pătrați.

Articole din categoria Proiecte publice

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top