Connect with us

Principalului contractor al PMI i-a scăzut profitul de 9 ori

Constructori

Principalului contractor al PMI i-a scăzut profitul de 9 ori

Profitul Conest în 2019 a fost de aproape 670.000 lei, de 9 ori mai mic față de anul precedent. În schimb, cifra de afaceri a fost de circa 170 milioane lei, iar compania a avut un număr mediu de peste 350 de angajați.

Scăderea majoră a profitului poate fi interpretată în contextul efortului investițional pentru derularea mai multor proiecte imobiliare. În orice caz, Conest va încasa anul acesta din nou fonduri importante de la Primărie: compania este implicată în toate proiectele europene care vizează reabilitarea căilor de rulare a tramvaielor, fiind vorba despre cele mai mari investiții ale municipalității cu fonduri UE în desfășurare.

Cel mai nou proiect imobiliar al Conest, care avansează rapid, este în zona Spitalului de Recuperare (în spatele Gării internaționale).

Blocul Conest de la Gara Nicolina

Deocamdată, este devreme pentru un top al constructorilor pe anul trecut – multe companii nu au încă bilanțurile publicate.

Totuși, în prezent, un top intermediar, după profit, cuprinde următoarele companii: DAS (22,3 mil. lei), International Import Export Comp (9,1 mil. lei) și Casrep (8,9 milioane lei).

Vom reveni cu un top al constructorilor după ce și bilanțurilor celorlate companii importante din Iași vor fi publicate.

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Constructori

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top