Connect with us

Proiect major, în zona Cârlig: 45 de vile cu un regim de până la 2 etaje

Ansamblul este propus la capătul acestui drum de pietriș

Investiții private

Proiect major, în zona Cârlig: 45 de vile cu un regim de până la 2 etaje

Un proiect imobiliar cu 45 de vile este propus în zona Cârlig, la limita administrativă din mun. Iași și Popricani, investiția fiind asumată de două persoane fizice. În prezent, proiectul este în faza de obținere a avizelor necesare, iar APIX.ro prezintă în premieră detalii despre investiție.

Beneficiarii au la dispoziție 37.698 mp, suprafață care a fost împărțită în două unități teritoriale de referință. Astfel, un teren de 29.253 mp va fi ocupat în proporție de 35% (10.200 mp) cu vilele, pe 11.700 mp vor fi spații plantate, iar circa 7.300 mp vor fi dedicați circulațiilor (pietonal, carosabil). Cealalată UTR este dedicată exclusiv circulațiilor auto: peste 6.500 mp de carosabil și circa 2.000 mp de spații plantate publice.

Amplasamentul este la limita administrativă a Iașului, în apropiere de Vânători (click pe imagine pentru a o mări)

În schița urbanistică, terenul destinat construcțiilor apare împărțit în 45 de parcele, iar pe fiecare suprafață este propusă o locuință individuală cu regim demisol, subsol și 2 etaje.

„Accesul la teren este realizat, în prezent, prin intermediul unui drum de pietriș care face legătură dintre amplasament și drumul european (bld. C.A. Rosetti). „În vederea realizării unei circulații rutiere mai bune, prezenta documentația prevede ca strada de acces să fie modernizată prin modificarea profilului și a îmbrăcăminții (stradă cu profil de 10 m, cu un carosabil de 7 m și trotuar de 1,5 m). În prezent, drumul de pietriș are aproximativ 6 m lățime, fără trotuar. Se propune retragerea împrejmuirii pentru a se putea crea strada cu profil de 10 m descrisă anterior”, se precizează în documentația consultată de APIX.ro.

Schița urbanistică

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top