Connect with us

Rădeanu a renunțat la complexul E-gros: noul șef este un dezvoltator imobiliar

Tranzacții

Rădeanu a renunțat la complexul E-gros: noul șef este un dezvoltator imobiliar

Dezvoltatorul imobiliar Bogdan Gheorghiu (Newton-Tătăraşi) a intrat în acţionariatul firmelor E-gros Trade şi E-gros Invest, controlate până recent de către Cristian Delcea şi Constantin Rădeanu, după ce Rădeanu a decis să se retragă din afacere, scrie „Ziarul de Iași”.

Potrivit sursei citate, Gheorghiu a cumpărat 50% din acţiunile E-gros Trade şi 28% din acţiunile E-gros Invest, prin intermediul firmei Ghesto Invest la care este asociat unic. Tranzacţia este de ordinul milioanelor de euro, existând totodată şi datorii de 9 milioane de euro la una dintre firme.

“Aşa este, am vândut acţiunile. Am alte planuri de afaceri, deocamdată nu vă pot spune mai multe. Nu au fost probleme cu partenerul de afaceri, pur şi simplu am decis să mă retrag”, ne-a declarat Rădeanu. Delcea deţine la E-gros Invest 28% din acţiuni, E-gros Trade 44%, iar Ghesto Invest 28%, ceea ce înseamnă că Gheorghiu are drepturi egale la ambele firme, odată ce deţine 50% şi din acţiunile E-gros Trade.

“Am cumpărat acţiunile, însă valoarea tranzacţiei este confidenţială. Sper să se dovedească o investiţie bună, vorbim şi de datorii de 9 milioane de euro”, ne-a precizat Bogdan Gheorghiu. E-gros Trade mai are în proprietate: un teren de 43.000 metri pătraţi, 30.000 metri pătraţi spaţii comerciale şi 9.000 metri pătraţi de birouri. Prin E-gros Invest a fost construit centrul comercial din Suceava, suprafaţa terenului fiind de aproape 29.000 metri pătraţi, având construcţii pe aproape 17.500 metri pătraţi.

Citește materialul integral în Ziarul de Iași

Articole din categoria Tranzacții

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top