Connect with us

Oportunitate: hale și teren de închiriat/vânzare, la 10 minute de Podu Roș VIDEO/FOTO (P)

Tranzacții

Oportunitate: hale și teren de închiriat/vânzare, la 10 minute de Podu Roș VIDEO/FOTO (P)

Zona Iași – Tomești se află într-un plin proces de dezvoltare, cu oportunități de investiții aproape de zona industrială a Iașului. Este și cazul unei proprietăți scoase la vânzare în centrul Tomeștiului, imediat după capătul traseului CTP 29 (Podu Roș – Baza 3 – Tomești), astfel că este asigurat acces direct la șos. Iași – Tomești. Halele și terenul se află la doar 3 km de la ieșirea din Iași. În ceea ce privește transportul public, prin zonă trec microbuze la fiecare 10 minute, alte destinații decât Iașul fiind Chicerea, Osoi, Comarna, Țuțora, Goruni și altele.

Proprietatea constă într-un teren cu o suprafață de 2.500 mp pe care sunt construite două hale unde, în prezent, se desfășoară diverse activități (producție tâmplărie lemn masiv cu utilaje aferente, auto, construcții funerare etc.). Halele sunt racordate la toate utilitățile necesare: apă, canalizare, curent electric (trifazat) etc. Construcțiile au grupuri sanitare moderne. Curtea este betonată, fiind posibil inclusiv acces cu TIR-uri.

  • Proprietarul poate fi contactat la numărul de telefon 0721.704.836.
Imaginea aeriană: în partea de sus se află o hală de dimensiuni mari, iar în dreapta altă hală, cu regim parter și posibilitatea de amenajare a încă un etaj
Din această imagine se poate observa calea de acces spre șos. Iași – Tomești

Principalele detalii ale proprietății:

  • Hala mare, cu regim parter (4 m înălțime), etaj (2,5 m) și mansardă, are 37 ml lungime și 11 ml lățime. Există posibilitatea de compartimentare. Mansarda are 6 camere cu geamuri velux. Hala are anexată o construcție (10/4/2.5h) potrivită pentru diverse activități (deasupra există o terasă cu hidroizolație și bucătărie)
  • Hala mică, cu regim parter, are 40 ml lungime și 6 ml lățime, cu o înălțime de 4 m. La capătul clădirii este un amenajat un beci cu dimensiuni generoase. Acoperișul este izolat cu posibilitatea de a construi încă un etaj. Important: putere trifazată instalată.

Potrivit proprietarului, hala mare se poate închiria cu utilaje de tâmplărie lemn masiv (sau fără acestea) la un preț de 4 euro/mp. La vânzare, prețul halei mari este de 330.000 euro (negociabil). În cazul halei mici, prețul ajunge la 220.000 euro (negociabil). „Se poate și un schimb cu mașina din perioada 2015 – 2022, apartamente (de preferat noi) sau vilă/casă plus diferență”, a spus vânzătorul.

Având în vedere apropierea de Iași, fondul construit (clădirile sunt noi) și dezvoltarea în curs a zonei, proprietatea este pretabilă și pentru alte activități față de cele prezente – de la amenajarea unui afaceri în domeniul Horeca și până la construirea de locuințe, după obținerea avizelor necesare.

Etajul și mansarda halei mari

Detalii despre vizionarea proprietății pot fi obținute la numărul de telefon 0721.704.836.

Interior hală mare
Proprietatea beneficiază și de locuri de parcare în incintă, iar curtea este betonată
Hala mare – în plan secundar poate fi observată construcția-anexă

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Tranzacții

To Top