Connect with us

RANDĂRI Cum va arăta complexul Everland cu blocuri de până la 20 de etaje

Investiții private

RANDĂRI Cum va arăta complexul Everland cu blocuri de până la 20 de etaje

Investitorul în ansamblul imobiliar din zona Primăverii – despre care APIX.ro a scris recent că este în ultima fază de avizare – a publicat mai multe randări pe site-ul oficial care ilustrează modul în care va arăta complexul care va găzdui blocuri cu 16 și 20 de etaje.

Amintim că Planul urbanistic zonal (PUZ) a trecut prin toate etapele de avizare necesare, iar, după votul favorabil în plen, beneficiarul va putea solicita de la Primărie emiterea autorizației de construire. Astfel, sunt create premisele ca lucrările la acest proiect să demareze în anul 2022. Amintim că APIX.ro a scris, în premieră, despre acest proiect în luna decembrie 2019.

Investitorul (Evergent Investments prin Everland SA, dar autorizarea proiectului urbanistic este făcută pe firma Agroland) deține mai multe parcele de teren în zona Primăverii care, în total, însumează aproape 26.000 mp, iar din planșa urbanistică (citește mai multe detalii) rezultă că vor fi construite cel puțin 12 tronsoane de bloc, cu un regim cuprins între 4 și 20 de etaje. Planul urbanistic prevede construirea unui ansamblu multifuncțional cu locuințe colective, birouri, servicii și funcțiuni complementare.

Ansamblu este împărțit în două subzone:

  • subzona 1 cu un regim de înălțime cu subsol/demisol, parter și 20 de etaje (înălțime maximă 75 metri) – locuințe colective, servicii compatibile locuirii, comerț și birouri. Suprafața terenului este de 13.240 mp
  • subzona 2 cu un regim de înălțime cu subsol/demisol, parter și 16 etaje (înălțime maximă 60 metri) – locuințe colective și servicii compatibile locuirii. Suprafața terenului este de 12.347 mp

Galerie foto (imagini preluate de pe site-ul investitorului):

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Investiții private

To Top