Connect with us

Aviz condiționat pentru un ansamblu rezidențial propus în zona din spatele Mitropoliei

Investiții private

Aviz condiționat pentru un ansamblu rezidențial propus în zona din spatele Mitropoliei

Comisia de urbanism de la nivelul Consiliului Județean (CJ) a dat un aviz condiționat pentru proiectul Zinan Investment, firmă care dorește să construiască un ansamblu rezidențial în zona din spatele Mitropoliei. Proiectul este unul mai vechi și datează din 2018 – atunci când au fost obținute primele avize.

Din informațiile APIX.ro, Comisia de urbanism de la nivel județean – este nevoie și de un aviz din partea acestui for întrucât zona de construire este una protejată – avizul condiționat vizează anumite clarificări cu privire la unele diferențe între documentele prezentate de investitor și de valabilitatea unor avize.

Terenul pe care îl deține Zinan are o suprafață de 5.600 mp

Potrivit proiectului de Plan Urbanistic Zonal (PUZ), vor fi construite mai multe imobile cu un regim de înălțime subsol, parter, patru etaje și un etaj tehnic. Clădirile ar urma să ocupe 50% din suprafața terenului, în condițiile în care coeficientul de utilizare a terenului (CUT) a fost stabilit la 2,5. Acest coeficient îi permite investitorului să amenajeze o suprafață totală desfășurată de până la 14.000 mp. Din informațiile APIX.ro, pe teren ar urma să fie construite cel puțin șase tronsoane de bloc.

După obținerea avizului unic de la CJ, proiectul de hotărâre poate ajunge în dezbaterea plenului Consiliului Local (CL) pentru ultimul aviz necesar înainte de a fi solicitată autorizația de construire.

[P] Apartamente de vânzare și închiriat pe evo-imobiliare.ro

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top