Connect with us

Ce proiect este propus pe terenul liber din zona fostei Piețe Dimitrov

FOTO: captură Youtube (Iași Lockdown/Panoramic Sky View)

Investiții private

Ce proiect este propus pe terenul liber din zona fostei Piețe Dimitrov

Proprietarul terenului liber de construcții din zona fostei Piețe Dimitrov, în imediata apropiere de stația CTP de pe bld. Independenței, vrea să amenajeze o parcare pe acest amplasament.

În acest sens, Alexandr Zincenco a depus o documentație tehnică la Comisia pentru monumente istorice, for care urmează să discute proiectul la mijlocul lunii mai.

Amenajare parcare descoperită și împrejmuire”, se arată în proiectul depus de proprietar. În prezent, pe o parte din teren, funcționează de facto o parcare, dar fără îmbunătățiri.

Proiectul nu este propus doar pe porțiunea de teren care se află în proprietatea lui Zincenco, și pe care acesta a plătit peste 1,2 milioane euro acum câțiva ani, ci și pe suprafețe ale Primăriei (concesiuni). Din estimările APIX.ro, suprafața totală ajunge la circa 3.300 mp. În proprietatea omului de afaceri basarabean sunt aproape 2.500 mp.

Concesiunile sunt pe latura estică a terenului

Zincenco este asociat în firma Zinan Investment Group, companie care desfășoare și alte proiecte imobiliare la Iași, unele destul de controversate, două exemple în acest sens fiind construirea blocurilor din spatele fostei săli Voința (proiect blocat) și în zona din spatele Mitropoliei (în fază de proiect).

[P] Apartamente de vânzare și închiriat pe evo-imobiliare.ro

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top