Connect with us

Un proiect imobiliar de amploare va fi lansat săptămâna viitoare la Iași

Investiții private

Un proiect imobiliar de amploare va fi lansat săptămâna viitoare la Iași

Singurul dezvoltator imobiliar din România listat la Bursa de Valori București va lansa, săptămâna viitoare, proiectul imobiliar din zona Viticultori. Printre altele, planul urbanistic prevede amenajarea a 800 de apartamente.

Compania Impact Developer & Contractor a dezvoltat proiecte precum Greenfield Băneasa și Luxuria Residence în București și Boreal Plus în Constanța. Lansarea oficială a proiectului de la Iași va avea loc joi, 13 mai, conform unei informări primite la redacție.

„Pentru noi, anul 2021 marchează atât aniversarea a 30 de ani de activitate pe piața imobiliară, cât și startul unuia dintre cele mai mari ansambluri rezidențiale din Iași. După ce am dezvoltat proiectele de succes Greenfield Băneasa și Luxuria Residence în București și Boreal Plus în Constanța, recunoscute la nivel internațional prin câștigarea prestigioaselor premii International Property Award, aducem același standard de locuire și în capitala Moldovei. Noul ansamblu rezidențial, Greenfield Copou, va replica modelul Greenfield Băneasa din București, fiind proiectat să obțină certificarea BREEAM Excellent, garanție a calității locuirii și a sustenabilității dezvoltării”, se arată în informarea Impact Developer & Contractor.

Pe acest teren va fi dezvoltat ansamblul rezidențial „Greenfield Copou”

APIX.ro a scris recent, în detaliu, despre această investiție: proiectul va demara pe cele 5 hectare de pe platoul Viticultori, dar investitorul spune că achizițiile de teren vor continua.

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top