Connect with us

Școala din Valea Lupului va fi extinsă: lucrări în valoare de aproape 2 milioane de euro

Proiecte publice

Școala din Valea Lupului va fi extinsă: lucrări în valoare de aproape 2 milioane de euro

Școala gimnazială din Valea Lupului, amplasată în vecinătatea sediului Primăriei, va fi extinsă, o licitație în acest sens fiind lansată zilele trecute de autoritatea locală, iar contractul are o valoarea de 7,2 milioane lei, fără TVA.

Extinderea presupune amenajarea a 5 săli de clase, a 3 laboratoare, unei biblioteci şi a unui spaţiu de socializare, alături de funcţiunile anexe necesare. „Proiectul propune extinderea prin majorarea suprafeţei construite la sol, cât şi celei desfăşurate prin etajare parţială a clădirii existente a şcolii”, se arată în documentaţia de atribuire a contractului. Etajarea va fi executată cu o structură uşoară metalică.

În prezent, școala are un singur nivel (parter), dar, în urma extinderii va avea 2 etaje (ultimul etaj parțial), iar suprafața utilă va crește până 1.600 mp, față de 600 mp actuali. Constructorii interesați pot depune oferte cel târziu pe 21 martie.

Primarul din Valea Lupului, Liviu Dulgheru, a estimat că lucrările de extindere ar putea începe în vară. Conform caietului de sarcini, termenul de execuție este de 4 luni, astfel că, teoretic, lucrarea poate fi gata până la începerea noului an școlar.

[P] Apartamente de vânzare și închiriat pe evo-imobiliare.ro

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Proiecte publice

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top