Connect with us

„Tolea” începe demolările în Poitiers unde va construi blocuri

În această zonă vor fi ridicate blocuri

Investiții private

„Tolea” începe demolările în Poitiers unde va construi blocuri

Zeci de construcții din zona Poitiers vor fi puse la pământ. Dezvoltatorul imobiliar Cătălin Tudosă („Tolea”) a început demersurile pentru implementarea proiectului imobiliar din această zonă, imediat după intersecția cu șos. Bucium.

În acest sens, el a obținut un certificat de urbanism pentru demolarea construcțiilor care se află pe bd. Poitiers 2. Din estimările apix.ro, pe teren se află cel puțin 23 de construcții.

Amplasamentul unde va fi dezvoltat un proiect imobiliar:

Investiția imobiliară va fi făcută prin intermediul firmei Cat Construct Grup SRL, societatea ce vrea să dezvolte un complex de locuințe colective, spații de birouri, alimentație publică, spații comerciale și funcțiuni asociate. Proiectul va fi implementat în imediata apropiere a intersecției Poitiers – Bucium – Trei Fântâni, pe bd. Poitiers nr. 2.

Anul trecut, Tudosă a achiziționat, pentru 14 milioane lei, o suprafață de peste 2,5 ha pe care se află 23 de construcții (fostele hale Incom SA). O mare parte din această sumă a fost împrumutată de la bănci, potrivit informațiilor apix.ro.

În prezent, Tudosă desfășoară un proiect de amploare în Lunca Cetățuii, unde extinde cartierul Vișoianu cu opt blocuri de 12 etaje, în total fiind vorba de peste 1.200 de locuințe.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top