Connect with us

O companie importantă din industria utilajelor își deschide sediu în Iași

Local

O companie importantă din industria utilajelor își deschide sediu în Iași

Unul dintre liderii industriei naționale de utilaje agricole și de construcții va inaugura, săptămâna viitoare (joi, 7 iulie), cel de-al patrulea sediu din țară, la Transagropolis Iași, după cele din Cluj (2) și București.

Noul sediu al companiei UTILBEN cuprinde, printre altele, un atelier de service pentru utilaje agricole și de construcții, centru de vânzări de piese și atașamente și o zonă expozițională exterioară, care se întinde pe 2.500 de metri pătrați.

„Gama de produse prezentate include buldoexcavatoare, miniexcavatoare, motostivuitoare, nacele, tractoare, precum și atașamente”, se arată într-un comunicat al companiei. Oferta de utilaje și atașamente agricole și de construcții cuprinde peste 30.000 de produse, conform sursei citate.

Cifra de afaceri pe grup a UTILBEN a fost anul trecut de 17 milioane de euro. UTILBEN este unul dintre principalii furnizori de utilaje agricole și de construcții, atât noi, cât și second-hand. Componenta de service este deosebit de importantă, așa că UTILBEN deține patru ateliere la cele mai înalte standarde de calitate și 15 unități de service mobil. Compania a fost înființată în anul 2006, în Cluj-Napoca, iar acționariatul este 100% românesc.

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Local

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top