Connect with us

Un influent lider politic local derulează proiecte imobiliare pe bandă rulantă

hotel astoria iasi
Hotel Astoria, una dintre proprietățile familiei Stanciu

Investiții private

Un influent lider politic local derulează proiecte imobiliare pe bandă rulantă

Vicepreședinte PSD și lider al consilierilor județeni PSD, Cristian Stanciu a beneficiat, prin intermediul firmelor/fundației pe care le conduce, de mai multe acte urbanistice emise în luna mai de către Primăria Iași. Familia Stanciu este cunoscută în oraș atât pentru numeroasele proprietăți imobiliare, cât și pentru implicarea în politică.

Ce acte urbanistice au fost emise de către Primăria Iași în luna mai 2020 în cazul firmelor/fundației deținute de familia Stanciu:

  • Metcons Top SRL cu un Plan Urbanistic Zonal (PUZ) pentru „recompartimentare, mansardare/etajare, schimbare destinație clădire punct termic în birouri” pe str. Toma Cozma nr. 9. Clădirea este concesionată de la Primăria Iași. A fost emis certificatul 1006/2020.
  • Geotop Construcții SRL cu un PUZ pentru „extindere imobil existent (Grădiniță – școală primară) și construire sală de sport și piscine” pe str. Smârdan nr. 61-63 (este vorba despre grădinița FEG). A fost emist certificatul 1019/2020
  • Fundația Ecologică Green – „amenajare pod în imobil existent” pe str. Cuza Vodă nr. 1 – clădire unde FEG are principalele birouri. A fost emis certificatul 1144/2020.
  • Fundacția Ecologică Green – „modernizare fațade și modificare volumetrie – Casa Modei” – una dintre cele mai importante proprietăți imobiliare ale familiei Stanciu având amplasarea imobilului. A fost emis certificatul 1183/2020. Anterior, au mai fost emise acte urbanistice pentru același proiect, unul dintre acestea vizând și amplasarea unui lift
  • Fundația Ecologică Green – „montare iluminat arhitectural, înlocuire instalații de ventilare și amenajare fațadă – Hotel Astoria” pe str. Lăpușneanu nr. 1. A fost emis certificatul 1184/2020.

O altă proprietate importantă a familiei Stanciu, prin firma Metcons Top, este pe str. Palat, vizavi de Hotel Internațional. Ultimele vești despre acest proiect sunt din aprilie 2020 – Metcons a obținut un certificat pentru alipire de terenuri. APIX.ro a scris în trecut că planul firmei este de a construi un centru de afaceri.

[P] Apartamente de vânzare și închiriat pe evo-imobiliare.ro

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top