Connect with us

Un nou ansamblu de blocuri lângă Hotel Pleiada

Investiții private

Un nou ansamblu de blocuri lângă Hotel Pleiada

O firmă vrea să construiască șase corpuri de clădire în imediata apropiere a Hotelului Pleiada din Bucium. Proiectul urbanistic aparține societății Tehno Star SA, patronată de omul de afaceri Irimia Haralambie, iar scopul este de a amenaja „locuințe colective și funcțiuni complementare”.

Amplasamentul investiției:

Dezvoltatorul are la dispoziție o suprafață de 11.419 mp, teren rezultat din alipirea mai multe parcele. Corpurile de clădire vor avea o înălțime maximă de 14 metri, cu trei demisoluri, parter, două etaje și un etaj retras. Tehno Star SA propune un procent de ocupare a terenului de 30% și un coeficient de utilizare a terenului de 0,54 (raportul dintre suprafața desfășurată construită și suprafața parcelei).

Potrivit proiectului de PUZ, suprafața construită va fi de 3.425 mp, cea desfășurată de 6.200 mp, cea a circulațiilor și aleilor de 3.280 mp și a spațiilor plantate de 4.714 mp.

Planșa de reglementări urbanistice:

Deocamdată, proiectul de PUZ a fost lansată în consultare publică. Firma va putea începe lucrările abia după ce plenul Consiliului Local va aproba planul urbanistic și, ulterior, municipalitatea va elibera autorizația de construire.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

To Top