Connect with us

Un nou centru medical va fi construit în centrul Iașului

Randare a imobilului

Investiții private

Un nou centru medical va fi construit în centrul Iașului

Un proiect urbanistic inițiat încă de acum șase ani a fost resuscitat: pe str. Vasile Conta, în centrul Iașului, va fi construită o clinică medicală, investiție propusă de Centrul de Oncologie Euroclinic SRL.

Clădirea va fi construită pe un teren cu o suprafață de 500 mp. Regimul de înălțime propus este parter, 2 etaje și un etaj tehnic. Conform documentației urbanistic, terenul este concesionat de la Primăria Iași. Suprafața utilă a imobilului va fi de peste 600 mp.

Amplasarea clinicii – sursă schiță: plan urbanistic zonal

„Construcţia propusa este în întregime nouă. Forma în plan este rectangulară. Sistemul structural al construcției a fost astfel conceput încât să asigure exigentele în vigoare cu privire la stabilitatea și rezistența clădirii. Toți pereții sunt paraleli cu limita de proprietate. Toți dispun de goluri pentru fereste. Acoperișul este tip terasă”, se arată în memoriul de arhitectură.

Randare inclusă în proiect

Conform documentației, la parter se regăsesc o serie de spații precum: recepție, 2 grupuri sanitare, cabinet medical, zona de așteptare, 2 sali de injectare, hot lab, vestiar, aparat PET CT, 2 camere de control, aparat RMN. La etajul 1 se regăsesc o serie de spatii precum: hol, 5 cabinete, 2 grupuri sanitare, cameră
curățare, radiologie intervențională, sala de ședințe, asistente. La etajul 2 se regăsesc o serie de spații precum: hol, 4 cabinete, 2 grupuri sanitare, cameră curățenie, asistente, oficiu, internare de zi, cameră tratament, hol internare de zi, cabinet de gardă, sala de ședințe.

Plan de situație

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Investiții private

To Top