Connect with us

Un nou magazin Mega Image la Iași: zona străzii Silvestru

Aici va fi amenajat un nou magazin Mega Image

Utile

Un nou magazin Mega Image la Iași: zona străzii Silvestru

Mega Image continuă ofensiva în deschiderea de magazine la Iași. Lanțul de supermarketuri a deschis deja câteva magazine, are în lucru altele și a început procedurile pentru autorizarea unor noi puncte.

Unul dintre cele mai noi magazine ar urma să fie amenajat pe strada Silvestru, în apropiere de Kaufland, rezultă din verificările făcute de către APIX.ro ținând cont de numărul cadastral al clădirii invocate de Mega Image în documentația depusă la autoritățile locale.

În mai 2020, Mega Image a ajuns la un număr de 9 magazine la Iași – după deschiderea celui din bld. Ștefan cel Mare -, în condițiile în lucru erau cel puțin alte două: la fostul cinema Copou și în Nicolina (zona str. Lacului).

Dintre cele 9 magazine, 6 sunt Mega Image, iar 3 de tipul Shop&Go.

Proiectul din zona Silvestru este acum în faza de autorizare, ultima dată documentația fiind pe masa Comisiei zonale pentru monumente istorice.

Amenajare interioară spațiu comercial, compartimentări, amplasare firmă luminoasă – lucrări cu caracter provizoriu pe durata contractului de închiriere”, este obiectul documentației înaintate de Mega Image la forul menționat.

Fondat acum aproape 30 ani, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o rețea care cuprinde circa 800 de magazine în mai multe orașe din țară. Mega Image face parte din grupul belgian Delhaiez, retailer internațional care operează pe trei continente.

Continue Reading

Alte articole din categoria Utile

EXCLUSIV apix.ro:

Mobilitate urbană

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top