Connect with us

Un rezident al parcului din Miroslava produce etichete de 10 mil. euro

Sursă foto: inovalabel.ro

Investiții private

Un rezident al parcului din Miroslava produce etichete de 10 mil. euro

Producătorul de etichete Inovalabel din Iași se pregătește să depășească în acest an, pentru prima dată, pragul de 10 milioane de euro în privința vânzărilor, scrie Profit.ro.

Creșterea va fi susținută atât de comenzile mai mari de pe piața internă, cât și de atragerea de noi clienți externi, din țări precum Elveția, Germania Franța. Pe termen lung, compania vizează o triplare a producției. Anul trecut, business-ul Inovalabel a urcat la 45 de milioane de lei, prognoza pentru anul în curs fiind de 50 de milioane de lei.

“Estimarea se bazează pe o creștere în limite normale a pieței din România (3-5%, n.r.) și pe o creștere substanțială a vânzărilor noastre la export, în special prin atragerea de noi clienți. Până în acest moment, estimările noastre sunt confirmate de cifrele realizate în primele patru luni ale anului”, a declarat pentru Profit.ro Emanuel Constantin, General Manager al companiei.

Așa cum APIX.ro a relatat în trecut, Inovalabel a implementat în parcul industrial Miroslava un proiect cu fonduri europene. Compania este specializată în fabricarea de articole din hârtie şi carton.

În luna mai 2018, firma a început implementarea unui proiect în valoare de 9,3 milioane lei, jumătate din sumă fiind asigurată prin intermediul POR. Proiectul a constat în achiziţionarea unor echipamente de producţie complexe, înalt tehnologizate şi automatizate, care să permită realizarea unui volum mai mare de produse şi care să conducă la îmbunătăţirea fluxului tehnologic actual. Activitatea firmei vizează în special realizarea de etichete decorative. Inovalabel SRL a fost înfiinţată în 1996 şi are ca asociaţi doi elveţieni.

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top