Connect with us

Un teren din Zona Industrială a fost scos la vânzare pentru o sumă de 10 milioane de euro

Tranzacții

Un teren din Zona Industrială a fost scos la vânzare pentru o sumă de 10 milioane de euro

Un teren din Zona Industrială, din zona Egros, a fost scos la vânzare la un preț de 320 mp, iar pentru întreaga suprafață de circa 30.000 mp ar rezulta un preț total de 9,8 milioane euro, conform anunțurilor publicate pe site-uri de profil.

Verificările APIX.ro, în funcție de vecinătățile care au putut fi identificate, au revelat faptul că terenul este ocupat de construcții și se află între Egros și zona în cazul căruia există în pregătire un proiect imobiliar de amploare (citește detalii).

Estimare APIX privind terenul scos la vânzare – forma terenului ar putea fi diferită. Cert este că suprafața este de 30.746 mp

Construcțiile care se află pe teren (hale) ocupă 18.130 mp și au o suprafață desfășurată de 27.282 mp. „Tipul zonei: zonă mixtă rezidențial-comercială compusă în principal din spații administrative, spații
comerciale, instituții de interes public, blocuri de apartamente etc.”, se arată într-un anunț identificat de APIX.ro.

În ceea ce privește utilizările potențiale ale proprietății sunt nominalizate următoarele destinații: administrativ/office, spațiu logistic, producție, showroom și centru comercial.

Terenul din Calea Chișinăului este una dintre cele mai scumpe suprafețe care sunt scoase acum la vânzare la Iași. Alte proprietăți cu o sumă similară care sunt pe piață sunt localizate în Canta și Copou.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Tranzacții

To Top