Connect with us

Undă verde pentru blocul soților Schrotter de pe Toma Cozma

Investiții private

Undă verde pentru blocul soților Schrotter de pe Toma Cozma

Comisia zonală de monumente istorice a avizat favorabil proiectul imobiliar al soților Schrotter pentru construirea unui imobil de locuințe colective pe str. Toma Cozma, în apropiere de intersecția cu str. Șipoțel.

Avizul a fost dat în luna martie, în condițiile în care proiectul a intrat în dezbaterea Comisiei încă din toamna anului trecut. Deocamdată, Primăria Iași nu a publicat proiectul de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal (PUZ).

Amplasamentul investiției

În delimitarea cartierelor făcute de către Primăria Iași acum câțiva ani, zona de construire este, de fapt, în Copou, în timp ce blocurile de 4 etaje vizavi de acest amplasament sunt în Păcurari.

Demolare construcții C1 și C2, construire imobil locuințe colective, refacere împrejmuire teren”, este obiectul PUZ-ului aprobat de Comisia zonală de monumente istorice.

Odată primit acest aviz favorabil, proiectul imobiliar al soților Schrotter va intra în circuitul de avizare de la nivelul Primăriei Iași. În perioada martie – decembrie 2020, municipalitatea a eliberat patru certificate de urbanism în relație cu acest proiect.

[P] Apartamente de vânzare și închiriat pe evo-imobiliare.ro

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top