Connect with us

Undă verde pentru un nou ansamblu pe 2 ha, proiect care, anterior, fusese respins la nivelul Primăriei

Investiții private

Undă verde pentru un nou ansamblu pe 2 ha, proiect care, anterior, fusese respins la nivelul Primăriei

Un nou complex imobiliar va fi construit în Păcurari, la „granița” cu Valea Lupului pe un teren de aproape 2 hectare care este acum liber de construcții: anul trecut, proiectul fusese respins de Comisia de oportunitate, dar, într-o ședință recentă, același for a decis emiterea unui aviz favorabil care deschidere drumul spre autorizare a inițiative.

Proiectul este propus de Vectra Trading și constă în construirea de spații comerciale și locuințe colective. Terenul se află în zona str. Ioan Ivanov și a stradelei Ioan Petru Culianu.

Acesta este amplasamentul

Potrivit avizului de oportunitate 1414/2022, investitorul poate construi imobile cu locuințe colective cu un regim mic de înălțime: subsol, demisol, parter și 2 etaje. Suprafața terenului este de 18.663 mp, iar viitoarele imobile vor putea ocupa 30%, în condițiile în care suprafața construită desfășurată va putea ajunge la circa 20.200 mp.

„Înălțime maximă la streaşină/atic de 12 m măsurată în punctul cel mai înalt al terenului natural în zona construită. Capacităţile de transport propuse se vor supune avizării Comisiei de Circulație din cadrul Municipiului Iași și Biroului Poliției Rutiere Iași”, se mai precizează în aviz.

Vectra Trading SRL a fost înființată în 2001, iar sediul social este în Valea Lupului. De la înființare și până acum, societatea a înregistrat în fiecare an profit. Datele pe anul 2022 arată o cifră de afaceri de circa 350.000 lei, cu un profit de aproape 200.000 lei și zero angajați.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Investiții private

To Top