Connect with us

Păcurari: o construcție din capătul cartierului va fi demolată pentru a face loc unui turn de 62 m aprobat acum 4 ani

Investiții private

Păcurari: o construcție din capătul cartierului va fi demolată pentru a face loc unui turn de 62 m aprobat acum 4 ani

Compania International Connection SRL va demola o clădire din capătul Păcurariului cu intenția de a construit ulterior un ansamblu cu mai multe corpuri de clădire, iar cel mai înalt punct va fi la 62 metri, potrivit planului urbanistic zonal (PUZ) aprobat prin decizia 103/2018 a consilierilor locali.

Demolare corp existent și construire imobil cu funcțiuni mixte (spații comerciale, servicii, birouri, locuințe colective), împrejmuire teren, amenajări exterioare, organizare de șantier”, este obiectul certificatului de urbanism obținut recent de către compania amintită.

Acestea este terenul, cu o suprafață de peste 3.000 mp, unde este propus turnul de 62 m

International Connection SRL a început în anul 2017 demersurile pentru aprobarea unui plan urbanistic zonal pe suprafața situată în dreptul rampei de ieșire a pasajului Canta. În februarie 2018, PUZ-ul a fost aprobat în plenul CL.

Planul prevede construirea unui ansamblu mixt (locuințe colective și birouri) în șase corpuri de clădire cu un regim de înălțime cuprins între 3 și 14 etaje. Corpul principal de clădire este un turn cu 62 metri și 14 etaje. Imediat după aprobarea planului urbanistic, firma a scos la mezat terenul, solicitând peste 1.000 euro/mp.

Ansamblul propus de International Connection – turnul de 62 m va fi spre str. Movila Păcureți

International Connection SRL este o companie care activează în domeniul textilelor: anul trecut, firma a avut o cifră de afaceri de 2,9 milioane lei.

Află care sunt cele mai noi oferte la apartamente din Iași pe 2camere.ro! (P)

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top