Connect with us

VIDEO/FOTO Se lucrează pe autostrada Tg Mureș – Ungheni/Tronsonul din A3, nu A8

Proiecte publice

VIDEO/FOTO Se lucrează pe autostrada Tg Mureș – Ungheni/Tronsonul din A3, nu A8

Asociația Pro Infrastructură a publicat în premieră imagini aeriene cu evoluția lucrărilor pe autostrada Tg Mureș – Ungheni, un tronson de 4,5 km din autostrada A3 Transilvania. Autobanda mai cuprinde și 4,7 km de drumuri de legătură.

„După două rezilieri la activ, proiectul de 4,5 km de autostradă și 4,7 km de drum de legătură cu 4 benzi de circulație a fost recontractat către constructorul Strabag în mai 2020 pentru 192 milioane lei și 18 luni execuție. În această primă etapă se realizează operațiuni de decopertare a stratului vegetal, stabilizare a terenului, umpluturi de pământ, drumuri de șantier, dar și coloanele forate din fier beton pentru fundarea structurilor. Ne dorim ca acest proiect să avanseze într-un ritm alert, fără blocaje birocratice semnificative și să fie finalizat la finele anului 2021. Solicităm CNAIR să realizeze cu prioritate studiul de fezabilitate pentru continuarea acestui proiect cu primul tronson dintre Tg. Mureș și Acățari al Autostrăzii A8 Tg. Mureș-Iași”, scrie Asociația Pro Infrastructură pe Facebook.

Galerie VIDEO/FOTO (sursa: Asociația Pro Infrastructură):

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Proiecte publice

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top