Connect with us

VIDEO Imagini din dronă: stadiul lucrărilor la cel mai nou și de anvergură complex rezidențial din Galata

Articol susținut de Lapis Residence

Investiții private

VIDEO Imagini din dronă: stadiul lucrărilor la cel mai nou și de anvergură complex rezidențial din Galata

Complexul rezidențial Lapis Residence, amplasat în Galata, oferă viitorilor locatari locuințe spațioase cu nu mai puțin de 10 modele de apartamente premium cu 1, 2 sau 3 camere. Imagini din dronă publicate de investitor arată un stadiu avansat al lucrărilor la doar câteva luni de la debutul acestora.

Construit în baza unui concept arhitectural modern, complexul integrează structuri și funcționalități complexe. Fiecare apartament este amenajat și finisat cu cea mai mare atenție la detalii, pentru a asigura un confort deplin și o experiență de locuire de excepție, spun reprezentanții investitorului GDG – Green Development Group.

Dotări și finisaje pentru apartamente

 • Structură solidă și termoizolație avansată: Beneficiind de o structură de rezistență pe cadre și planșee din beton armat, apartamentele sunt protejate împotriva factorilor externi și asigură un nivel ridicat de confort termic, datorită termosistemului de calitate și tencuielii decorative. Pereții nestructurali sunt din YTONG
 • Balcoane spațioase și luminoase: Balcoanele sunt prevăzute cu balustrade de inox și închideri de sticlă securizată, oferind locatarilor o priveliște deschisă și lumină naturală în interior.
 • Fațade moderne, placări cu vată bazaltică și cărămidă aparentă
 • Confortul încălzirii în pardoseală: Toate apartamentele sunt echipate cu încălzire în pardoseală, oferind un grad sporit de confort termic în timpul sezonului rece. Fiecare unitate locativă dispune de distribuitoare independente pentru încălzire și obiecte sanitare din baie și termostate pentru controlul optim al temperaturii
 • Băi complet echipate: Fiecare baie este dotată cu obiecte sanitare de calitate, finisaje moderne și mobilier specific, asigurând funcționalitatea optimă în utilizare.
 • Eficiență energetică și confort acustic: Tâmplăria PVC exterioară marca Salamander bicoloră de 82 mm prevăzută cu 3 foi de sticlă asigură o izolație termică și fonică performantă, contribuind astfel la reducerea consumului de energie și la creșterea confortului locativ.
 • Elemente verzi: sistem fotovoltaic ce asigură necesarul de electricitate pentru spațiile comune, pregătiri pentru alimentare mașini electrice la toate locurile de parcare interioare

Pe site-ul dedicat proiectului puteți consulta un jurnal de șantier care arată un progres semnificativ al lucrărilor într-o perioadă scurtă de timp, o dovadă suplimentară a determinării investitorului de a finaliza complexul conform angajamentelor asumate în fața viitorilor locatari.

complex lapis residence iais
 • Detalii despre viitorul complex și finisajele oferite de către dezvoltatori pot fi consultate pe site-ul oficial. Ansamblul se află în zona Galata, pe Aleea Iftimie Bârleanu 36F. Mai multe informații pot fi obținute la numărul de telefon 0757 70 70 80 sau la adresa de mail vanzari@lapis-residence.ro
complex lapis residence

„Prin complexul rezidențial Lapis Residence, proiectat de arhitecți profesioniști, ne dorim să oferim apartamente sigure, cu finisaje de înaltă calitate, de care să se bucure mai multe generații și unde să se formeze comunități unite și prospere. De aceea, fiecare apartament din acest complex este construit cu atenție deosebită pentru a garanta siguranța, intimitatea și confortul locuitorilor săi”, spun reprezentanții investitorului.

  bloc complex lapis galata

  Complexul este construit de GDG – Green Development Group, grup de investitori care a ales Iașul după ce a derulat proiecte în SUA și Europa. Experiența internațională aduce și un know-how pe măsură: dezvoltatorul își propune să pună una dintre cărămizile construcției Iașului pe tendințele „orașelor viitorului”, iar principiul de bază este de a pune locuitorii cartierului pe primul loc.

  Cum arăta șantierul în luna ianuarie 2024:

  Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

  Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

  Articole din categoria Investiții private

  Hover Image with Link

  Trafic

  Facebook

  Tu știi în ce cartier stai?

  Cele mai citite articole din ultima lună:

  To Top