Connect with us

O firmă din Bacău, cu afaceri de 155 milioane euro în 2023, vrea să deschidă un magazin la Iași

fabrica panimon tg ocna
Fabrica Panimon din Tg Ocna

Investiții private

O firmă din Bacău, cu afaceri de 155 milioane euro în 2023, vrea să deschidă un magazin la Iași

Grupul Agricultorul-Panimon intenționează să-și extindă lanțul de magazine în cinci orașe din țară, inclusiv Iașul, anunță Zf.ro. Potrivit publicației, cifra de afaceri la nivel de grup s-a ridicat la 155 milioane de euro în 2023.

„Avem un lanţ de magazine sub noul Panimon Atelier, produse care se regăsesc astăzi doar în judeţul Bacău, dar avem un plan de dezvoltare con­cret pentru ceea ce înseamnă trecerea în judeţele limitrofe, accesarea jude­ţe­lor şi localităţilor cu potenţial de cum­părare ridicat, mai ridicat decât zo­na în care activăm”, a declarat CEO grupului, Ovidiu Bucătaru.

Pani­mon are 8 magazine proprii dintre care 4 sunt rebranduite sub noua formă Panimon. În 2024, compania are în plan 5 magazine noi în Iași, București și Cluj.

„Am vrut să testăm prima dată ce spune piaţa locală, ce ne spun pieţe precum Bucureşti, Cluj, Iaşi. Feedback-ul este pozitiv, cuantificabil şi suntem în următoarea etapă de dezvoltare pentru această linie de business. Până la finalul anului 2024 vrem să intrăm în judeţele limitrofe, Iaşi, Vrancea, urmând să testăm să avem o prezenţă în Bucureşti în următoarele 6-12 luni“, a mai spus Bucătaru, citat de Zf.ro.

Panimon desfășoară afaceri în domeniul morăritului și panificației. Cea mai mare companie din grupul construit şi controlat de antreprenorul Mihai Ilie este Agricultorul. Dacă la nivel agregat cifra de afaceri s-a ridicat la aproximativ 136 de milioane de euro în 2022, anul 2023 a adus o cifră de afaceri cumulată de 155 de milioane de euro. Numărul de angajaţi este relativ stabil la 400 de persoane, potrivit Zf.ro.

[P] Apartamente de vânzare și închiriat pe evo-imobiliare.ro

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top