Connect with us

Misavan va inaugura în acest an noua fabrică din Miroslava, după o investiție de 10 milioane euro

Investiții private

Misavan va inaugura în acest an noua fabrică din Miroslava, după o investiție de 10 milioane euro

Misavan a intrat pe ultima sută de metri în amenajarea noilor linii de producție a fabricii de produse de curățenie pe care o construiește în parcul industrial Miroslava, un proiect pornit în 2021 și care, în doar trei ani, și-a dublat valoarea investițională pe fondul creșterilor din piața construcțiilor.

„Avem în construcție o nouă fabrică de detergenți. Sperăm ca anul acesta să o inaugurăm, chiar dacă nu vom avea toate liniile de lucru în funcțiune, dar minimul necesar pentru a muta activitatea în noua locație va fi finalizat”, a declarat directorul Misavan, Ciprian Otea, în cadrul unei emisiuni Zf.ro.

Potrivit acestuia, inițial, în 2021, atunci când a pornit proiectul, estimările arătau o investiție de 5-6 milioane euro ca, în final, să ajungă să depășească 10 milioane euro, în contextul creșterii prețului la materiale de construcții și echipamentelor necesare în unitatea de producție. Fondurile sunt asigurate din venituri proprii și din accesarea unui credit bancar.

 Suprafața desfășurată a fabricii ajunge la 7.200 mp, în condițiile în care este vorba despre un complex de clădiri. Odată ce va fi pusă integral în funcțiune, fabrica va avea în jur de 60 de angajați. În prezent, Misavan are 350 de salariați.

„Logica acestei investiţii vine din încercarea noastră de a oferi trasabilitate şi o constanţă în calitate. În decursul anilor, ne-am confruntat foarte mult cu această problemă, aceea că nu am primit întotdeauna componentele sau compuşii la standardele ori parametrii doriţi (cum sunt definiţi în fişele tehnice). Astfel, nece­sitatea de a avea integrat tot fluxul de lucru ne obligă în această direcţie“, a mai spus Ciprian Otea.

Noua fabrică se află în parcul industrial Miroslava la circa 10 km de actuala fabrică Misavan. În noua unitate vor fi produse varii produse de curăţenie, dar şi anumite materii prime necesare realizării acestora. Misavan are peste 200 de bunuri în portofoliu. Noua fabrică va permite companiei să lanseze și alte articole de îngrijire a locuinţei.

[P] Apartamente de vânzare și închiriat pe evo-imobiliare.ro

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top