Connect with us

VIDEO: Vezi în ce etapă a dezvoltării se află TATAMI SEVEN, prima clădire rezidențială construită de IULIUS

Articol susținut de IULIUS

Investiții private

VIDEO: Vezi în ce etapă a dezvoltării se află TATAMI SEVEN, prima clădire rezidențială construită de IULIUS

Recent, pe pagina de Facebook a TATAMI a fost postat un video de prezentare a primei clădiri rezidențiale construite de IULIUS. În luna decembrie a anului trecut, IULIUS anunța începerea lucrărilor la TATAMI SEVEN, clădire dezvoltată pe strada Iancu Bacalu nr. 24 – 26, vis a vis de Palas Campus, ce are 45 de apartamente cu una, două și trei camere.

Din videoclipul postat pe pagina de socializare se vede că cele șapte etaje, structura de rezistență și compartimentările apartamentelor au fost finalizate. „Lucrările la TATAMI SEVEN continuă într-un ritm susținut, în momentul de față focusul fiind pe amenajările interioare. Sistemul de încălzire în pardoseală a fost montat pentru toate apartamentele, iar acum se lucrează la tencuială și gletuirea pereților interiori. Pe exterior, continuă amenajările la hidroizolația pentru acoperiș și la balustrada perimetrală a acestuia”, ne-au transmis reprezentanții IULIUS. În imaginile publicate pe pagina de Facebook se vede că proiectul este într-o fază avansată.

Vis a vis de TATAMI SEVEN se află și proiectul cu funcțiuni mixte, Palas Campus, care este și cea mai mare clădire de birouri din România. Videoclipul prezentat pe rețelele de social media surprinde și parterul Palas Campus, zonă dedicată retail-ului, unde au fost inaugurate până acum: restaurante, cafenele, farmacie, hub medical, sală de fitness și servicii de beauty. Conform reprezentanților IULIUS, în perioada următoare urmează să se inaugureze și un hypermarket, dar și alte locații și servicii necesare zilnic.

Imaginile surprind și showroom-ul TATAMI SEVEN, aflat pe strada Tănăsescu, Nr. 8, în Palas Campus.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Investiții private

To Top