Connect with us

Bucium: un complex cu mai multe tronsoane de bloc va fi amenajat în apropiere de Pădurea Căprița

Randare inclusă în proiect

Investiții private

Bucium: un complex cu mai multe tronsoane de bloc va fi amenajat în apropiere de Pădurea Căprița

Zona Bucium continuă să se dezvolte din punct de vedere imobiliar, în ciuda problemelor majore legate de circulația rutieră: autoritățile locale nu țin pasul cu investitorii privați, iar rețeaua stradală a rămas aceeași (și nemodernizată).

În ședința de mâine a consilierilor locali vor fi supuse mai multe proiecte private pentru zona Bucium. Unul dintre acestea presupune un complex cu mai multe corpuri de clădire, cu regim mic de înălțime, și care va găzdui circa 40 de apartamente. Complexul va fi amenajat pe un teren cu o suprafață de sub 3.000 mp.

Amplasamentul terenului (parcela de culoare închisă) – APIX.ro a scris despre acest proiect încă din anul 2021, dar investiția ajunge abia acum la vot în plenul Consiliului Local (vezi mai multe randări ale proiectului)

Proiectul este propus de către firma Ekosse Group SRL, societate înființată în anul 2019 pentru dezvoltări imobiliare. Planul Urbanistic Zonal (PUZ) a fost întocmit în august 2020 și vizeazp construirea a trei imobile, cu mai multe corpuri de clădire, dar cu un regim mic de înălțime: 1, 2 sau 3 etaje. Terenul are o suprafață de circa 2.700 mp.

Schița urbanistică

„Accesul auto și pietonal la parcela studiată se vor asigura prin modernizarea căii de acces str. Gr. T. Popa. Calea de acces necesită lucrări de modernizare, realizarea unui sistem de iluminat public și amenajarea trotuarelor pentru circulația pietonală”, se precizează în proiectul de PUZ. Respectiva stradă face legătura cu str. Trei Fântâni.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Investiții private

To Top