Connect with us

Vizite la 73 de metri înălțime, în cea mai înaltă clădire din Iași, parte a ansamblului Palas

Advertorial

Vizite la 73 de metri înălțime, în cea mai înaltă clădire din Iași, parte a ansamblului Palas

Ansamblul Palas desfășoară campania „Orașul meu văzut de sus”, prin care le oferă doritorilor prilejul de a admira Iașul de la 73 de metri înălțime.

Cei care doresc să se bucure de panorama spectaculoasă oferită de cea mai înaltă clădire din oraș pot urca în ultimele etaje ale imobilului office United Business Center 3, din cadrul ansamblului Palas. Clădirea are 73 de metri înălțime și găzduiește sediile a numeroase companii, majoritatea din domeniul IT.

Inițiativa s-a bucurat de succes în rândul ieșenilor, peste 1.000 de persoane participând deja la vizitele ghidate în cea mai înaltă clădire din Iași. Iar entuziasmul lor este vizibil prin postările de pe rețelele de socializare.

Cei care încă nu au văzut cât de frumos se vede Iașul de la 73 de metri o mai pot face sâmbătă și duminică, 20 și 21 iulie 2019, ultimul week-end de desfășurare al campaniei. Vizitele se realizează în baza unei programări prealabile, online, prin mesaj privat pe pagina de Facebook Palas Iași, sau prin telefon, la 0232/209.920.

Organizatorii au pregătit și un concurs pentru vizitatori. Cei care fac un selfie la altitudine și postează imaginea pe contul lor de Facebook sau Instagram cu #iasivazutdesus și tag @palasiasi au șansa să câștige o excursie dintre cele trei oferite de ansamblul Palas, într-un oraș care are ca simbol urban o clădire impozantă prin înălțime. Pe 22 iulie vor fi desemnați cei trei câștigători. Unul dintre ei va merge într-un sejur de șase zile în Dubai, unde va putea vizita Burj Khalifa (828 metri), un altul va petrece șase zile în New York, descoperind clădirea One World Trade Center (541 metri), iar un al treilea câștigător va merge într-un city break de trei zile în Londra și va avea ocazia de a vizita The Shard (310 metri).

Galerie foto:

Continue Reading

Alte articole din categoria Advertorial

EXCLUSIV apix.ro:

Mobilitate urbană

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top