Connect with us

Antibiotice a semnat un contract cu IBM pentru digitalizarea companiei

Smart City

Antibiotice a semnat un contract cu IBM pentru digitalizarea companiei

Antibiotice Iași a încheiat un nou contract cu IBM România Consulting, singura companie de Tehnologie cu o divizie integrată de Consulting la scară largă, pentru implementarea SAP S/4HANA, una dintre cele mai avansate soluții software integrate de gestiune a afacerii (ERP), în scopul înglobării noilor tehnologii pe platforma industrială de la Iași, se arată într-un comunicat publicat pe Bursă.

„Prin implementarea soluției software ERP și lansarea proiectelor noastre de digitalizare și automatizare, Antibiotice își consolidează fundația digitală și își extinde capacitățile analitice pentru a anticipa și satisface nevoile complexe ale industriei farmaceutice. Fiecare proiect din agenda noastră de transformare digitală este implementat pentru a spori eficiența operațională, a maximiza calitatea producției și a optimiza lanțul de aprovizionare, asigurându-ne că inovația și sustenabilitatea merg mână în mână”, a declarat Ciprian Iacob, manager Inginerie și Digitalizare procese la Antibiotice.

Pentru următoarele 15 luni IBM și Antibiotice, prin metodologiile de implementare dezvoltate de IBM de-a lungul a sute de proiecte, vor lucra împreună la adoptarea soluțiilor potrivite nevoilor companiei, la formarea angajaților, monitorizarea performanței și la îmbunătățirea continuă a proceselor.

„Suntem extrem de încântați să putem contribui la transformarea digitală a Antibiotice Iași, o poveste de succes cu tradiție, 100% românească. Implementarea SAP S/4HANA este un pas semnificativ în atingerea țintelor de sustenabilitate și productivitate ale companiei. Pentru îndeplinirea obiectivelor comune stabilite în această colaborare, vom îmbina expertiza globală a IBM în domeniul farmaceutic, experiența de zeci de ani a specialiștilor din Centrul de Inovație IBM din România în implementări de sisteme ERP și cele mai inovatoare tehnologii de la SAP și IBM”, a declarat Ioan Ovidiu Hotca, IBM România Consulting Leader.

Procesul de transformare digitală a platformei industriale Antibiotice este împărțit pe proiecte cu termene de implementare până în anul 2030, ceea ce subliniază caracterul continuu și adaptativ al transformării digitale în concordanță cu evoluțiile tehnologice.

În urma analizei realizată împreună cu reprezentanții IBM, cu privire la implementarea unei soluții ERP, Antibiotice anticipează beneficii cu impact asupra productivității muncii, precum:

  • creșterea eficienței operaționale și reducerea timpilor de procesare, cu o estimare a îmbunătățirii productivității cu până la 25%, în funcție de procesul optimizat
  • accelerarea proceselor decizionale prin acces la date și analize în timp real, cu o îmbunătățire estimată a vitezei decizionale cu până la 32%.

„Aceste procente reflectă medii ale creșterilor de productivitate identificate evidențiind impactul pozitiv pe care digitalizarea îl poate avea asupra operațiunilor companiei. Antibiotice folosește digitalizarea și automatizarea proceselor ca un instrument eficient pentru dezvoltarea durabilă, iar capacitatea de a integra rapid noi tehnologii și de a-și evalua detaliat impactul constituie un avantaj competitiv”, se precizează în comunicat.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Smart City

To Top