Connect with us

Atenție! Noul plan tarifar al CTP intră în vigoare de la 1 iulie

Un abonament pe toate liniile va costa 80 lei

Trafic

Atenție! Noul plan tarifar al CTP intră în vigoare de la 1 iulie

Noua politică tarifară din transportul public local va intra în vigoare de la 1 iulie. Cel puțin în ceea ce privește noile prețuri la abonamente. În schimb, biletele cu o călătorie (2,5 lei) și cele cu două călătorii (5 lei), precum și tichetele cu reduceri pentru studenți și elevi (1,25 și respectiv, 2,5) vor fi disponibile din 1 septembrie.

La ultima ședință a Consiliului Local (CL), cea în care a fost aprobat noul plan tarifar al CTP, a fost creată o confuzie de un amendament al PSD: atât autoritățile, cât și cei prezenți la ședință au înțeles că întregul plan tarifar va intra în vigoare din septembrie, însă amendamentul făcea referire doar la scumpirea tichetelor cu o călătorie și două călătorii. În ședința CL din 27 iunie, consilierii vor aproba o nouă hotărâre care va clarifica această situație, astfel încât, de la 1 iulie, să intre în vigoare cea mai mare parte a noului plan tarifar.

Cel mai avantajos abonament lunar va fi cel pe toate liniile ce va costa 80 lei („abonamentul unic”) față de 116 lei în prezent. De asemenea, setul de 10 bilete va fi înlocuit cu unul de 20 bilete la un preț de 40 lei.

Citește Tot ce trebuie să știi despre noile tarife ale CTP

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Trafic

To Top