Connect with us

Bloc cu 10 etaje în apropiere de Selgros

Blocul va avea deschidere la șos. Nicolina

Investiții private

Bloc cu 10 etaje în apropiere de Selgros

Un nou bloc cu 10 etaje va fi construit în apropiere de Selgros. Dezvoltatorul este omul de afaceri Cristin Zămosteanu prin firma M.CHIM. Investitorul are în implementare numeroase proiecte imobiliare în oraș. De această dată, proiectul vizează construirea unui bloc cu 10 etaje pe o suprafață de 800 mp pe șos. Nicolina nr. 57. Planul dezvoltatorului este să concesioneze un alt teren de 450 mp, aflat în imediata vecinătate.

Amplasamentul propus pentru investiție: cu roșu este limita de proprietate a lui Zămosteanu, cu albastru e suprafața pe care vrea să o achiziționeze:

Înălțimea maximă ajunge la 36 metri, în timp ce procentul de ocupare a terenului este de 45%, iar coeficientul de utilizare a terenului ajunge la maximum 4 (raportul dintre suprafața construită și parcelă).

Proiectul de hotărâre cu privire la aprobarea Planului Urbanistic Zonal (PUZ) a fost publicat la începutul lunii octombrie. În prezent, a fost întocmit raportul de informare care marcheaază încheierea etapei de consultare publică. De menționat că nu au fost înaintate sesizări împotriva planului urbanistic.

Planșa de reglementări urbanistice:

 Citește AICI despre oferta de publicitate a fluxului APIX.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top