Connect with us

Conest semnează un nou contract cu Primăria Iași: 25 milioane lei pentru reabilitarea unui colegiu

reabilitare termica

Proiecte publice

Conest semnează un nou contract cu Primăria Iași: 25 milioane lei pentru reabilitarea unui colegiu

Primăria Iași a semnat contractul de lucrări pentru reabilitarea Colegiului „Ioan C. Ștefănescu” cu firma Conest, singurul ofertant la licitație, valoarea fiind de 25,3 milioane lei, potrivit informațiilor publicate în sistemul național de achiziții publice.

Anterior, Conest a mai semnat contractul de lucrări pentru Colegiul Tehnologic „Dimitrie Leonida” (3,8 milioane lei) și este singurul ofertant în cazul construirii unor blocuri sociale în Grădinari (67 milioane lei), ambele proiecte, la fel ca în cazul Colegiului „I.C. Ștefănescu”, fiind finanțate prin intermediul PNRR.

La Colegiul „Ioan C. Ştefănescu” vor fi efectuate lucrări la patru corpuri: clădirea şcolii (C1), două cămine (C5 şi C6) şi cantina (C8). Toate corpurile au fost construite şi date în folosinţă în perioada 1969 – 1973.„Lucrările de intervenţii presupun izolarea termică a pereţilor exteriori cu un strat de plăci rigide de vată minerală de 15 cm grosime”, se arată în caietul de sarcini.

Lucrările vor mai cuprinde intervenţii la acoperiş, finisaje interioare şi instalaţii (sanitare, termice, ventilare, electrice etc.). „Pentru asigurarea energiei electrice, folosind surse regenerabile, se vor monta, la nivelul etajului tehnic, o serie de panouri solare fotovoltaice orientate corespunzător pentru eficienţă maximă. Vor fi prevăzute panouri solare pentru producerea apei calde de consum plus boiler termoelectric”, se precizează în caietul de sarcini aferent licitaţie.

Anterior, Primăria a mai semnat contracte în cazul Liceului Tehnologic de Transporturi şi Construcţii (5,8 milioane lei pentru reabilitarea căminului, contract semnat cu Ungureanu Trans) şi Şcoala primară „Petru Poni” (2,2 milioane lei, BMS Holding Enterprise). Alte 10 proceduri de licitaţie, toate finanţate prin intermediul PNRR cu scopul de a reabilita şcoli, sunt în diverse etape de evaluare.

[P] Apartamente de vânzare și închiriat pe evo-imobiliare.ro

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Proiecte publice

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top