Connect with us

A fost relansată licitația pentru proiectarea parcului industrial din Pașcani

Parte din terenul pe care va fi amenajat parcul

Proiecte publice

A fost relansată licitația pentru proiectarea parcului industrial din Pașcani

Consiliul Județean (CJ) a relansat licitația pentru proiectarea parcului industrial Pașcani, la nivel de Plan Urbanistic Zonal (PUZ), după ce procedura anterioară a fost anulată. Valoarea contractului se ridică la aproape 600.000 lei, fără TVA.

Firmele interesate pot depune ofertele cel târziu pe 25 martie. Amintim că parcul industrial Pașcani ar urma să fie amenajat pe o suprafață de 64,6 hectare, terenul fiind format din două parcele – una de 57,9 ha și cealaltă de 6,7 ha, ambele suprafețe fiind puse la dispoziția de autoritatea locală din Pașcani.

Parcul va fi înființat în suburbia Sodomeni. Terenul este liber de construcții și se află la circa 7 km de Pașcani

„Prin înființarea acestei zone industriale, instrument cheie pentru impulsionarea mediului de afaceri județean și local, se urmărește creșterea atractivității locației pentru investiții în activități economice, crearea de noi locuri de muncă, creșterea gradului de competitivitate economică, atragerea investițiilor autohtone și străine și atragerea de noi resurse”, se arată în caietul de sarcini aferent licitației.

Contractul presupune atât întocmirea PUZ, cât și elaborarea documentației pentru obținerea autorizației de construire. Accesul la parcul industrial este prevăzut prin str. Dealul Mare și pe str. 13 Decembrie a localității Sodomeni în str. Ion Creangă a localității Boșteni și apoi în DN28A (str. Moldovei din Pașcani).

[P] Apartamente de vânzare și închiriat pe evo-imobiliare.ro

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Proiecte publice

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top