Connect with us

Criză? Un dezvoltator a vândut 86% dintre apartamentele aferente a 9 blocuri aflate în construcție

Investiții private

Criză? Un dezvoltator a vândut 86% dintre apartamentele aferente a 9 blocuri aflate în construcție

PEG Construct a vândut cea mai mare parte a apartamentelor pe care le-a scos la vânzare în cadrul complexului imobiliar „Contemporan”, ansamblu aflat în construcție în zona Păcurari – Rediu, una dintre căile de acces fiind prin spatele magazinului Kaufland.

Pe site-ul constructorului există informații la zi despre disponibilități și vânzările efectuate: până în prezent, în primele două etape ale proiectului, au fost în vânzare 319 apartamente: dintre acestea, 275 au fost vândute, respectiv 86% din total.

Apartamentele sunt în primele 9 blocuri ale ansamblului, imobilele având între 2 și 4 etaje. Planurile dezvoltatorului sunt însă mult mai mari: în total, complexul va cuprinde peste 30 de blocuri, investiția fiind de 60 milioane euro. Deocamdată, PEG nu a obținut autorizațiile necesare pentru toate imobilele pe care vrea să le construiască. În total, vor fi peste 1.000 de apartamente în complexul PEG, așa cum APIX.ro a mai relatat în trecut.

Amplasamentul are deschidere la trei străzi: str. Ion Nistor, str. Zorilor și un drum privat. Primele două străzi sunt de pământ și vor fi asfaltate și lărgite, în timp ce a treia cale rutieră este construită peste pârâul Rediu de către investitor și va asigura accesul viitorilor locatari cu zona din spatele magazinului Kaufland Păcurari.

Drumul construit de investitor, prin spatele Kaufland Păcurari, care va asigura accesul la ansamblu din șos. Varianta Rediu. Drumul are circa 400 metri și a costat peste 500.000 euro

Prin proiect sunt propuse 31 de imobile, iar cel puțin 23 dintre acestea vor fi blocuri de locuințe colective cu două niveluri de demisol, parter și 3 etaje. Alte 8 imobile ar urma să fie locuințe individuale.

Află care sunt cele mai noi oferte la apartamente din Iași pe 2camere.ro! (P)

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top