Connect with us

Alege un apartament uimitor în cel mai dorit cartier din Iași

Articol susținut de Prime Kapital

Investiții private

Alege un apartament uimitor în cel mai dorit cartier din Iași

Vibrant și plin de farmec, aproape de centrul orașului Iași, Silk District se pregătește să devină cel mai căutat cartier urban nou al orașului.

Având aproape 1.500 de locuințe moderne, de la studiouri, la apartamente de 2, 3 și patru camere și duplexuri cu 3 sau 4 camere, dintre care peste 400 și-au găsit deja cumpărătorii, proiectul de regenerare urbană Silk District, va oferi și o multitudine de facilități rezidențiale excepționale, dedicate petrecerii timpului liber și bunăstării comunității, unele dintre ele fiind o premieră pentru piața rezidențială din Iași.

Amplasat în apropiere unor puncte cheie din oraș, Silk District va fi dezvoltat în cinci faze, la finalul cărora va rezulta un proiect  de tip mixed-use spectaculos, cu 1.491 de apartamente spațioase, clădiri de birouri Clasa A, spații comerciale și servicii dedicate comunității. Fiecare apartament este atent proiectat pentru a crea un spațiu de locuit eficient compartimentat, deschis și luminos, cadrul perfect pentru a crea o ambianță primitoare.

În prezent, la Silk District se află în proces de construire faza 1 de rezidențial și faza 1 de birouri Clasa A, ce au ca termen de finalizare a doua jumătate a anului 2023, demararea construcției pentru faza 2 rezidențial fiind programată să înceapă în această lună. Astfel, odată cu evoluția lucrărilor de construcție, Silk District va schimba complet orizontul orașului și va marca o nouă eră pentru vechea platformă industrială.  

Vedere impresionantă de pe terasa duplexului

Tavane înalte și ferestre de mari dimensiuni ce lasă lumina naturală să intre în casă, spații largi, compartimentări eficiente, balcoane sau terase care te lasă să te bucuri de priveliști unice asupra orașului. Prime Kapital, dezvoltatorul Silk District, împreună cu echipa de arhitecți și specialiști implicați în acest proiect au căutat cele mai bune soluții pentru a crea cele mai dorite locuințe din Iași.

Poate cele mai spectaculoase apartamente din Silk District vor fi locuințele de tip duplex. Dispuse pe ultimele două niveluri ale clădirilor, acestea oferă priveliști spectaculoase asupra celor 7 coline ale Iașiului. Mai mult, viitorii locatari ai acestui tip de apartament vor putea beneficia de suprafețe utile generoase, de până la 116 metri pătrați, și de terase generoase de până la 35 metri pătrați.

Prima fază a componentei rezidențiale din Silk District are termen de finalizare a doua parte a anului 2023, iar a doua fază în prima parte a anului 2024. Tot in 2023 va fi finalizată și prima fază din componenta Office, care va aduce în Iași spații de birouri potrivite oricărui tip de business.

Astfel, Silk District va deveni mai mult decât o dezvoltare rezidențială, va deveni o comunitate vibrantă cu utilizare mixtă, ce se va bucura calitate și atenție la detalii.

Cartierul 15 minute

Noul concept al “cartierului 15 minute” va fi implementat de Silk District în Iași. Proiectul va regenera o fostă zonă industrială foarte bine conectată cu centrul orașului și cu principalele obiective din Iași. Dar mai mult decât atât, Silk District la va oferi rezidenților tot ce au nevoie, de la spații de relaxare, spații verzi generoase, locuri de joacă pentru copii, la birouri, locuințe, spații comerciale, dar și alte servicii, precum un Community Center pus la dispoziția comunității. Datorită locației, o gamă largă de servicii le vor fi accesibile rezidenților la o distanță de maxim 15-20 de minute de mers pe jos sau cu bicicleta: hypermarket, centru comercial, Universitatea Gheorghe Asachi, școli, grădinițe, restaurante, cafenele, săli de sport, etc.

Și pentru a-și arăta interesul pentru bunăstarea comunității, dezvoltatorul va crea la Silk District, pe lângă un cartier car-free (cu acces auto limitat), sigur pentru rezidenți și vizitatori, și prima pădure urbană din Iași.

Mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul https://silkdistrict.ro/ sau la biroul de vânzări din Calea Chișinăului nr. 22, Iași.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top