Connect with us

Două „blocuri-plombă” au fost autorizate de Primărie: unul pe 379 mp, celălalt pe 441 mp

Investiții private

Două „blocuri-plombă” au fost autorizate de Primărie: unul pe 379 mp, celălalt pe 441 mp

Primăria a eliberat, zilele trecute, două autorizații pentru construirea a două „blocuri-plombă”, în condițiile în care beneficiarii au la dispoziție suprafețe foarte mici de teren: un bloc cu 7 niveluri (parter, 5 etaje și un etaj tehnic) va fi construit pe 379 mp, iar altul, cu 5 niveluri (subsol, parter și 3 etaje) pe 441 mp.

În primul caz, este vorba despre un bloc care are Plan Urbanistic Zonal (PUZ) aprobat în anul 2019: amplasamentul se află pe str. Hatman Șendrea 46-48, iar beneficiarul este firma Ina Design Company. Din cei 379 mp, blocul va ocupa 240 mp.

Zona în care va fi construit „blocul-plombă”

Coeficientul de utilizare a terenului este unul generos: 3,64. Acest lucru permite firmei să amenajeze aproape 1.400 mp (suprafață desfășurată). Blocul va avea 15 apartamente, iar viitorii locatari vor avea la dispoziție, conform autorizației, un număr de 17 locuri de parcare.

Celălalt „bloc-plombă” va fi construit pe str. Manta Roșie 8. În acte, beneficiarul (firma Andrinelu) deține 414 mp, dar măsurătorile au indicat că suprafața reală este de 441 mp. Potrivit proiectului, va fi ridicat un imobil de locuințe cu un regim subsol, parter și 3 etaje, bloc ce va avea 8 apartamente. Amprenta la sol a construcției va fi de doar 186 mp.

Terenul unde va fi construit blocul cu 3 etaje – pe latura nordică se învecinează cu Liceul Brâncuși

Blocul nu va avea balcoane, iar suprafața desfășurată va fi de 745 mp (580 mp utili). Pe teren vor fi amenajate doar 8 locuri de parcare.

[P] Apartamente de vânzare și închiriat pe evo-imobiliare.ro

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top