Connect with us

Finanțarea UE pentru studiile aferente sectorului montan din A8 a fost prelungită

Proiecte publice

Finanțarea UE pentru studiile aferente sectorului montan din A8 a fost prelungită

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a obținut de la Ministerul Transportului o prelungire a contractului de finanțare UE pentru realizarea documentației tehnice aferente sectorului Tg Mureș – Tg Neamț, parte din A8.

Semnarea actului adițional pare a confirma informațiile care circulă în culise în ultima perioadă: există pericolul rezilierii contractului semnat între CNAIR și Acciona pentru realizarea documentației tehnice – în mod normal, studiile ar trebui predate în luna iunie 2021, dar gradul de realizare este abia la puțin peste 50%.

„Perioada de implementare a Proiectului este de 30 luni, respectiv între data 01.06.2019 și 30.11.2021 la care se adaugă, dacă este cazul, și perioada de desfășurare a activităților proiectului înainte de semnarea Contractului de Finanțare, conform regulilor de eligibilitate a cheltuielilor”, este modificarea adusă la contractul de finanțare UE, potrivit CNAIR.

Coordonator al proiectului Apix.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat atât cu mass-media locale, cât și centrale.

Articole din categoria Proiecte publice

EXCLUSIV apix.ro:

Mobilitate urbană

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top