Connect with us

FOTO Cum vor arăta turnurile Unirea din Nicolina

Stadiul șantierului în luna iulie 2022

Investiții private

FOTO Cum vor arăta turnurile Unirea din Nicolina

Lucrările la turnurile Unirea din zona fostei fabrici Nicolina au început în acest an, omul de afaceri Lucian Grecu având în plan construirea a două blocuri cu un regim de 11 etaje (vezi foto mai jos). Autorizația a fost emis pe finalul anului 2021 (citește detalii).

Ansamblul va cuprinde două blocuri cu un regim de două niveluri în subteran, parter și 11 etaje. În total, vor fi amenajate 253 de apartamente – fiecare imobil va avea spații comerciale la parter. Un alt imobil va avea un regim mic de înălțime (2S și parter) și va găzdui spații comerciale. Firma are la dispoziție un teren cu o suprafață de circa 5.200 mp.

Potrivit investitorului, turnurile Unirea vor fi deservite de 76 locuri de parcare subterane și supraterane, 1.500 mp de spații comerciale la parter și Adăpost Protecție Civilă cu o capacitate de 408 persoane.

Zona în care sunt construite blocurile va cunoaște o dezvoltare accelerată în următorii ani, odată cu începerea lucrărilor la ansamblul rezidențial pe terenul fostei fabrici

Galerie foto (imagini preluate de pe un site de prezentare a proiectului):

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Investiții private

To Top