Connect with us

Galata: Ansamblu cu 4 blocuri, în zona șos. Voinești

Investiții private

Galata: Ansamblu cu 4 blocuri, în zona șos. Voinești

Primăria Iași a dat undă verde construirii unui ansamblu de locuințe colective pe un teren de 5.000 mp amplasat pe șos. Voinești 52A. Ansamblul va avea 4 blocuri, conform autorizației 378/2021.

Planul urbanistic zonal (PUZ) aferent investiției a fost aprobat de către Consiliul Local în decembrie 2019. Cele patru blocuri vor avea un regim mic de înălțime, parter și 3 etaje, și vor găzdui 66 de apartamente deservite de 81 de locuri de parcare. Investitorul – o persoană fizică – susține că va amenaja spații verzi pe o suprafață de 1.500 mp.

Amplasamentul investiției: o zonă în plină dezvoltare de pe șos. Voinești, la „granița” cu comuna Miroslava

„Clădirile vor fi prevăzute cu minim un loc de parfcare, echipat cu instalații de încărcare destinate vehiculelor electrice, cu locuri de parcare special amenajate pentru biciclete și locuri de parcare ce trebuie sî asigure accesul persoanelor cu dizabilități locomotorii. Investitorul are obligația de a înstrăina unitatea locativă numai împreună cu locul de parcare aferent și în mod corelativ, de a proceda la înscrierea dreptului de proprietate în cartea funciară individualizat pentru fiecare proprietate și alocarea de numere cadastrale în funcție de destinația proprietății”, se arată în autorizația 378/2021, în conformitate cu noile reguli impuse la Iași printr-o dispoziție emisă de primarul Mihai Chirica în februarie 2021.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top