Connect with us

Miroslava: A fost anulată licitația pentru centrul de afaceri al lui Prigoană

Investiții private

Miroslava: A fost anulată licitația pentru centrul de afaceri al lui Prigoană

Cel mai mare proiect privat ieşean finanţat cu fonduri europene, prin intermediul Programului Operaţional Regional (POR), este, momentan, blocat, scrie „Ziarul de Iași”. Este vorba despre construirea unui incubator de afaceri pentru firme IT în parcul industrial Miroslava, investiţia fiind propusă de compania Perspectives Constructions Invest. Societatea bucureşteană îi are printre principalii asociaţi pe Honorius Prigoană, fiul cunoscutului om de afaceri Silviu Prigoană.

APIX.ro a relatat recent că în documentația de atribuire a contractului s-au strecurat câteva greșeli

Valoarea totală estimată a investiţiei se ridică la 55,7 milioane lei, fiind cel mai mare proiect privat finanţat prin intermediul POR la nivelul Regiunii de Nord-Est. Licitaţia de construire a centrului de afaceri a fost lansată în a doua parte a lunii decembrie 2019, dar, zilele trecute, procedura a fost anulată.

„Abateri grave de la prevederile legislative afectează procedura de atribuire sau este imposibilă încheierea contractului. Valoarea estimată a fost greşit calculată. Listele de cantităţi sunt eronate, necesită refacere“, se arată în motivul general pentru anularea licitaţiei, anunţul fiind publicat în sistemul naţional de achiziţii publice (SICAP). În sistem nu există informaţii despre eventuale contestaţii la documentaţie sau alte tipuri de notificări, cel mai probabil decizia de anulare fiind luată chiar de către iniţiatorul proiectului.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Investiții private

To Top