Connect with us

Miroslava: Primăria vinde un teren din parcul industrial către un rezident

Clădirea Resonance, în stânga imaginii

Tranzacții

Miroslava: Primăria vinde un teren din parcul industrial către un rezident

Consiliul Local Miroslava a aprobat recent o hotărâre prin care vinde un teren concesionat în Parcul Industrial I (cel de lângă Delphi).

Se aprobă vânzarea terenului în suprafață de 5.100 mp către Resonance Distribution SRL”, se arată în hotărârea deliberativului local.

În hotărârea CL Miroslava se arată că firma este obligată să rămână rezident la parcului industrial „pe întreaga perioadă de existență a parcului”.

Din hotărârea CL rezultă că prețul de vânzare a suprafeței de 5.100 mp ajunge la aproape 115.000 euro (22,5 euro/mp). Banii încasați vor fi virați direct la bugetul local. Prețul de vânzare reprezintă circa 1% din valoarea estimată a bugetului local al comunei Miroslava pe anul în curs.

„În cazul în care cumpărătorul va transfera dreptul său de proprietate asupra imobilului către un terț, noul cumpărător se va obliga, în mod irevocabil și necondiționat, să folosească terenul conform destinației permise în Regulamentul Parcului Industrial Miroslava”, se mai precizează în hotărârea consilierilor.

Resonance Distribution este specializată în producția și distribuția de materiale și echipamente electrice. Cu sediul central în Iași, compania are puncte de lucru și în alte orașe: Bacău, Botoșani, București, Suceava și Brașov.

APIX.ro a prezentat, anul trecut, în premieră, situația rezidenților din Parcul Industrial I din Miroslava

Coordonator al proiectului Apix.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat atât cu mass-media locale, cât și centrale.

Articole din categoria Tranzacții

EXCLUSIV apix.ro:

Mobilitate urbană

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top