Connect with us

Mobexpert a închiriat o zonă de depozitare în Oresa Industra Park

depozit moexpert

Investiții private

Mobexpert a închiriat o zonă de depozitare în Oresa Industra Park

Mobexpert, liderul pieței de mobilier din România, a luat decizia de a închiria o suprafață de depozitare de 1.400 mp în cadrul parcului logistic Oresa Industra Park din Iași, se arată într-un comunicat primit la redacție.

Rețeaua regională a Mobexpert numără, în prezent, 26 de magazine (inclusiv un hipermagazin în Iași), iar grupul deține 18% din piața de mobilier de casa si 30% din cea a mobilierului de birou, deținând poziția de lider de piață pe acest sector.

Potrivit oficialilor companiei, această mutare reflectă angajamentul constant pentru eficientizarea și optimizarea operațiunilor de livrare în regiune, subliniind angajamentul continuu al Mobexpert față de calitatea serviciilor oferite clienților săi.

Magazinul din Iaşi este al 4-lea în topul magazinelor grupului Mobexpert, după Mobexpert Băneasa, Pipera şi Constanţa, iar decizia de închiriere reprezintă o mişcare strategică pentru dezvoltarea grupului.

depozit mobexpert iasi

„Suntem recunoscători pentru încrederea acordată de către partenerii noștri si încântați de această colaborare. Misiunea noastră este de dezvoltăm parteneriate pe termen lung și să rămânem principalul jucător din zona Moldovei și nu numai”, a declarat Lorena Brehuescu, Investment & Leasing Manager.

Potrivit comunicatului, Oresa Industra este divizia de real-estate a family office-ului Oresa și principalul jucător de pe piața de industrial și logistică din Iași, după ce anul trecut a livrat 10.000 metri pătrați de clădire tip clasa A în cadrul Industra Park Iași, ajungând la o suprafață total închiriabilă de 35.000 de metri pătrați.

depozit mobexpert

Dezvoltatorul este activ pe piața spațiilor logistice și industriale și continuă să investească în extinderea parcului logistic din Iași anul acesta, cu încă 15.000 metri pătrați. De asemenea, tot anul acesta va finaliza și un proiect de 33.000 metri pătrați într-o locație premium din Arad.

[P] Apartamente de vânzare și închiriat pe evo-imobiliare.ro

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top