Connect with us

Consilierii locali vor dezbate 20 de proiecte urbanistice: blocuri, vile, hale de producție și o stație ITP

cartier pacurari iasi

Investiții private

Consilierii locali vor dezbate 20 de proiecte urbanistice: blocuri, vile, hale de producție și o stație ITP

Consilierii locali vor dezbate, miercuri, 27 martie, 20 de proiecte privind aprobarea unor planuri urbanistice zonale (PUZ), acestea vizând construirea a câtorva zeci de blocuri, aproape 100 de vile, trei hale de producție și o stație ITP.

În primul rând este vorba despre proiectul cu 14 blocuri [12, 15 și 20 de etaje] despre care APIX.ro a scris un articol separat (citește textul). Alte blocuri cu regim mic de înălțime, în trei proiecte distincte, sunt propuse pentru zonele Bucium și Moara de Vânt.

  • Un proiect care figurează pe ordinea de zi presupune construirea unui complex cu mai multe tronsoane, despre care APIX.ro a relatat la acest link

Printre investițiile propuse se numără și unele care au fost retrase sau amânate în ședințe precedente ale Consiliului Local. În principal este un proiect cu 45 de vile în Dealul Crăițelor (Bucium) și unul cu 30 de vile în zona Cârlig-Popricani. Alte peste 20 de vile fac obiectul a 9 proiecte de PUZ, cu beneficiari distincți, individuali sau grupuri de persoane.

Investițiile ce vor fi discutate în plen nu presupun doar funcțiunea de locuire: unele proiecte de hotărâre vizează amenajarea de hale de producție, a unui centru social și a unei stații ITP în zone precum CUG și șos. Iași – Tomești.

Una dintre hale aparține belgienilor de la IG Watteeuw. „Se propune realizarea unei constructii care să integreze spații de producție – funcțiuni necesare extinderii și optimizării fluxului tehnologic, dotării cu noi linii de producție, precum și spații de birouri proprii, spații de depozitare”, se precizează în proiectul urbanistic.

[P] Apartamente de vânzare și închiriat pe evo-imobiliare.ro

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top