Connect with us

ORESA a finalizat lucrările la clădirea logistică și anunță o nouă extindere a „Industra Park Iași”

Investiții private

ORESA a finalizat lucrările la clădirea logistică și anunță o nouă extindere a „Industra Park Iași”

Oresa Industra a finalizat lucrările de amenajare a încă 10.000 mp de spații logistice și industriale în parcul „Industra Park Iași”, de la Lețcani, și va continua investițiile în noi spații care înseamnă încă 15.000 mp de spații logistice, conform informațiilor furnizate redacției de către investitor.

„Oresa Industra, unul dintre dezvoltatorii activi pe piața spațiilor logistice și industriale din România, anunță extinderea parcului logistic din Iași, consolidându-și astfel poziția în regiunea Moldovei. Această expansiune vine în urma finalizării cu succes a unei noi clădiri de 10.000 metri pătrați, care a adus stocul total al Oresa Industra la 35.000 metri pătrați în Industra Park Iași și reprezintă primele spații clasa A livrate în Iași în acest an, reconfirmând angajamentul de a oferi facilități de înaltă calitate clienților”, spune investitorul într-un comunicat trimis redacției.

Noua facilitate logistică finalizată de Oresa

Din informațiile APIX.ro, Oresa a câștigat, în vara acestui an, o licitație organizată de Primăria Lețcani pentru concesionarea unui teren cu o suprafață de până 8 hectare, organizarea procedurii fiind anunțată încă din luna ianuarie 2023 de APIX.rovezi schița terenului licitat. Pe acest teren va fi amenajată o clădire logistică.

„Oresa Industra își continuă planurile de dezvoltare în Iasi prin lansarea unui proiect nou, aflat în stadiul de planificare, ce va aduce încă 15.000 metri pătrați de spații logistice și industriale”, se precizează în comunicat. Astfel, cu noua extindere, spațiile Oresa de la Iași vor ajunge la 50.000 mp. Noua clădire logistică va fi amenajată spre Iași.

Proiect în execuție și la Arad

În paralel cu investițiile de la Iași, Oresa Industra derulează un proiect care va livra spații logistice și industriale de 33.000 metri pătrați în Arad, consolidându-și prezența și acolo. Odată finalizate, cele două proiecte din Iasi și Arad vor duce portofoliul Oresa Industra la peste 90.000 metri pătrați de spații logistice și de producție moderne.

„Suntem încântați că, odată cu finalizarea extinderii, am reușit să obținem un grad de ocupare de 100%. Suntem recunoscători pentru încrederea acordată de către partenerii noștri.  Perspectivele unui oras mare universitar, disponibilitatea forței de muncă calificată, dezvoltarea infrastructurii rutiere, a transportului metropolitan și a Aeroportului Iași reprezintă pentru noi argumente de a continua investițiile în regiune”, a declarat Lorena Brehuescu, Investment and Leasing Manager al Oresa Industra.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Investiții private

To Top