Connect with us

New-entry în topul constructorilor din Iași: cum a reușit un om de afaceri turc să aibă o cifră de afaceri de 10 mil. euro în primul an de activitate

Fabrica ALUMEN din Antalya

Constructori

New-entry în topul constructorilor din Iași: cum a reușit un om de afaceri turc să aibă o cifră de afaceri de 10 mil. euro în primul an de activitate

O firmă înființată recent la Iași a ajuns în topul companiilor din județ în primul an de activitate. Societatea a fost înființată de către un om de afaceri turc, iar principala activitate vizează lucrări de învelitori, șarpante și terase și construcții.

Potrivit informațiilor de la Registru Comerțului, AFT Alurom SRL a fost înființată de Tolga Celik, iar principalul partener de afaceri al companiei este Build Corp: compania este implicată în două proiecte majore din țară, respectiv Palas Campus și UBC Timișoara. Compania asigură realizarea fațadelor clădirilor.

Tolga Celik este arhitect de meserie și, de-a lungul carierei sale, a fost implicat, inclusiv la nivel de manager de proiect, în numeroase investiții de amploare. În 2004, a investit în producția de fațade din aluminiu pentru sectorul construcțiilor (brandul ALUMEN), cu o fabrică amplasată în zona industrială din Antalya. Cu un portofoliu bogat de proiecte (vezi detalii), a început activitatea în România în anul 2021, odată cu derularea investiției de către compania IULIUS la Palas Campus.

Cifra de afaceri declarată pentru anul trecut a ajuns la 50,6 milioane lei, în condițiile în care veniturile firmei au fost de 61 milioane lei. Profitul firmei a ajuns la circa 830.000 lei, cu un număr de peste 30 de angajați.

Palas Campus va fi inaugurat până la finalul acestui an

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Constructori

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top