Connect with us

O companie de tehnologie din San Francisco își va deschide un birou la Iași

Local

O companie de tehnologie din San Francisco își va deschide un birou la Iași

După ce Genpact România a lansat o campanie majoră de recrutare de personal (vor fi 1.000 de angajați până la finalul anului viitor), o altă companie de tehnologie (grupul HTEC) își anunță intenția de a-și face simțită prezența la Iași.

„Sectorul tehnologic din România a cunoscut o creştere semnificativă şi susţinută în ultimele două decenii, iar deschiderea unui birou aici este o decizie firească pentru noi, (…) Cu încă două birouri deja în curs de înfiinţare în România – Iaşi şi Timişoara – continuăm să ne extindem prezenţa pe această piaţă de o importanţă strategică”, spune Sabin Pilipautanu, Country Director şi primul angajat al Grupului HTEC în România, citat de presa centrală.

Declarația acestuia a venit în contextul deschiderii un centru de inginerie la Cluj – HTEC lucrează cu start-up-uri, corporaţii, investitori şi companii din Fortune 500, livrând servicii digitale complexe.

În context, amintim că, zilele trecute, Genpact s-a lansat la Iași „un hub de colaborare”, iar oficialii companiei au declarat că, la finalul anului 2024, scopul este ca grupul să aibă 1.000 de angajați la Iași (acum sunt circa 100).

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Local

To Top